fbpx

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

after school TM

Școala „Teodor Murășanu” din Turda a organizat Ziua Porților Deschise, astfel încât, părinții și viitori elevi au putut sta de vorbă cu cadrele didactice și au primit informații despre baza materială a școlii.

Pe 26 și 27 februarie în cele două clădiri de pe strada DR.I.Rațiu și GH. Barițiu s-au perindat zeci de persoane și viitori învățăcei care s-au declarat încântați de dotarea unității de învățământ, amabilitatea și profesionalismul echipei profesorale.

Înscrierea viitorilor elevi în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2019-2020 va debuta cu prima etapă în intervalul 4 martie – 22 martie 2019 conform Anexei nr. 2 la ordinul MEN nr. 3181 / 18.02.2019 privind aprobarea Calendarului și a Metodologiei de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2019-2020 .

Înscrierile pentru prima etapă (4 martie – 22 martie 2019) se vor face de luni până vineri, în intervalul orar 8-18 la secretariatul unității școlare, str. Dr.I.Ratiu, nr.53.

Planul de școlarizare aprobat cuprinde 3 clase pregătitoare : doua clase pregătitoare la cladirea din strada Dr.I.Rațiu și o clasa la clădirea din strada Gh.Barițiu. Cererile de înscriere în clasa pregătitoare se completează în școală pentru toți copiii...” informează Director Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”, Prof. Gianina Matei.

Practic, Ziua Porților deschise este o oportunitate pentru ca cei mici să își viziteze viitoarea sala de clasa, să le cunoască pe profesoare sau învățătoare. Pentru părinții, bunicii care îi însoțesc pe viitorii școlărei este momentul propice de a cunoaște baza materială a școlii, iar cadrele didactice le stau la dispoziție  pentru a li se adresa întrebări cu referire la întregul proces educativ.

Școala noastră este una din școlile de prestigiu din municipiul Turda, se remarcă prin rezultatele foarte bune obținute de elevii scolii noastre, prin colectivul de cadre didactice bine pregătite profesional și pedagogic. Fiecare sala de clasa este dotată cu laptop si videoproiector, avem 2 Sali de amfiteatru, 2 Sali de sport, laboratoare si doua cabinete medicale, cabinet psihologic, logopedic și after school la cererea părinților” mai spune Gianina Silvia Matei.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate