fbpx

Scrie un comentariu

premiu tineri

Seara trecută a avut loc gala anuală organizată de Federația Tinerilor din Cluj în care sunt premiate cele mai importante proiecte de tineret din județ de către un juriu format din experți pe diverse categorii.

 

Anul acesta, o organizație din Turda, Asociația The Da Vinci System, a avut 3 proiecte premiate la această gală, fiind deasemenea și singura organizație dinafara orașului Cluj Napoca, dar din județ, care câștigă vreun premiu la acest eveniment.

La secțiunea Participarea Tinerilor în Comunitate, proiectul cIVic Youth Gala coordonat de Moisă Denisa, actualul Director Operațional al organizației, a reușit să ia locul 3 datorită numărului mare de tineri care, prin acest eveniment, au realizat numeroase alte proiecte locale sau regionale.

La secțiunea Cultură, un proiect coordonat tot de Denisa împreună cu Pataki Noemi, Managerul de Resurse Financiare al organizației a reușit, de asemenea, să ia locul 3 datorită modului inedit de a celebra începutul Centenarului Marii Uniri, anume, printr-o competiție națională de discursuri publice care abordau această tematică: Public Speaking Tournament Turda!

Nu este prima dată când The Da Vinci System se remarcă la Gala Tineretului Clujean. Anul trecut, un proiect care încă se desfășoară în oraș, Transylvania Debate Showdowns, coordonat de George Mesaros, a reușit să ia locul 2 la secțiunea Învățare Nonformală. Toate acestea servesc drept dovadă că standarde înalte cu privire la implicarea în comunitate pot fi atinse și în orașe precum Turda și Câmpia Turzii.

Și nu în ultimul rând, dar cel mai important, la secțiunea Antreprenoriat, un proiect coordonat tot de Noemi, Habar n-am Fest, a reușit să ia locul 1 datorită numărului mare de activități cuprinse menite să ajute tinerii din Turda, Câmpia Turzii și comunele limitrofe, să își găsească vocația, să se orienteze în carieră și să intre în contact cu entități din mediul universitar sau comercial care să le faciliteze aceste aspecte.

Vrem cu precădere să mulțumim tuturor tinerilor care s-au implicat pentru a aduce aceste rezultate orașului nostru: Boardului General al organizației format și din Adriana Savu, Damian Ovidiu, Leonardo-Mihai Mărincean și Sergiu Tritean, Biroului General format și din Patricia Ciocan, Rafael Grigoriu, Razvan Mornea, Pataki Noemi și Andra-Laura Vancea precum și diferitelor echipe de tineri care s-au implicat nespus de mult pentru aceste proiecte și pentru multe altele: Fábián Friczi, Timea Piper, Roman-Crisan Horia, Alex Lup, Alexia Stirb, Alina Cojocaru, Iulia Cîmpean, Miruna Selistean, Oana Melnicu, Saroși Raoul, Alexandra Popescu și Rareş Lişcan.

De asemenea, ce au în comun toate aceste proiecte câștigătoare este faptul că s-au realizat cu foarte mult sprijin logistic din partea Primariei Turda, care mereu a fost deschisă să sprijine tinerii în micile lor idei de a schimba lumea.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator