fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

asociatie cnmv

Proiectul Asociației Părinților Colegiului Național ”Mihai Viteazul” Turda, finanțat de Consiliul Județean Cluj, a oferit elevilor liceului oportunitatea de a vizita una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ preuniversitar din țară, Colegiul Național ”Mihai Viteazul” București, precum și capitala țării.

 

Între cele două colegii, membre ale Alianței Colegiilor Centenare din România, a fost semnat acordul de parteneriat prin care s-au stabilit activități educative comune care se vor desfățura în acest an școlar.

Având în vedere rezultatele bune obţinute de elevii Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” Turda în anul şcolar precedent la olimpiadele şi concursurile naţionale, vizitarea Colegiul Național ”Mihai Viteazul” București și a capitalei a fost consecinţa firească a recunoaşterii excelenţei. Astfel, în perioada 22-24 noiembrie 2018, douăzeci dintre cei mai merituoşi elevi ai liceului, însoţiţi de prof. Dumitru Georgescu, au efectuat o vizită la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Bucureşti.

Traseul excursiei a mai inclus vizitarea Mănăstirii Cozia, a Parlamentului României, a castelului Pelişor, precum şi a cetăţii Râşnov şi a Braşovului. Mulţumim Consiliului Judeţean Cluj şi Asociaţiei Părinţilor a Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” Turda care au sprijinit financiar acest proiect.

Prof. Alexandra-Maria Zamfir, director Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda

Prof. dr. Dumitru Georgescu, director adjunct Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator