fbpx

Pro România Mircea Irimie
Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

rechizite

Acestea se vor desfășura în perioada decembrie 2018 - iunie 2019.

 

Primul proiect, Zâmbet de copil - o lume de poveste, cuprinde 3 campanii umanitare: Pachetele lui Moș Crăciun (decembrie 2018), Mica bibliotecă (februarie 2019),  Zâmbetul din Cutiuță (aprilie 2019) și un spectacol (iunie 2019) fiind organizat al şaselea an consecutiv în parteneriat cu Grădinițele Poiana cu Castani, Dr. I Rațiu, Sfânta Maria, Prichindelul Isteț, Căsuța Piticilor şi Biblioteca Municipală Teodor Murăşanu.

Acest proiect a început ca o dorință de a ne implica activ în comunitate și de a aduce o bucurie copiilor cu situaţie materială deficitară din Turda şi împrejurimi. În toți acești ani am crescut frumos, iar rezultatele ne-au demonstrat că e bine să continuăm. Indiferent cât de mici şi sub ce formă, gesturile pe care le facem cu ajutorul partenerilor au un efect imens asupra beneficiarilor şi nu vor rămâne uitate.

Al doilea proiect, Vreau să fiu educat, va susține cu rechizite școlare 45 de copii cu situație materială deficitară din Turda. Acest proiect este realizabil cu ajutorul sponsorilor.

Mulţumim tuturor celor care se implică şi ne susţin în tot ceea ce facem. Împreună, facem exerciții de bunătate. Fii și tu un erou pentru copii!

 

Asociația ÎMPREUNĂ PENTRU VOI!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate