fbpx

 
 
Scrie un comentariu

simi cocoara

Simi Cocoară este unul dintre cei mai experimentați jucători turdeni, iar de patru sezoane s-a întors la Turda, unde evoluează în centrul defensivei.

Reporter: Cum te protejezi de acest virus?

Simi Cocoară: Evit cât mai mult posibil să ies din casă, singurele situații în care sunt nevoit să ies fiind la serviciu, unde păstrăm distanța între colegi și suntem dotați cu mănuși, măști și ochelari de protecție și, rare ori, la cumpărături însă evit orele aglomerate.

R.: Lucrând și în cadrul Armatei, cât de „gravă” pare această perioadă din interior?

S.C.: Având în vedere că la noi în țară s-au luat măsuri de prevenție din timp și că, în general, oamenii au luat destul de serios problema, nu este cazul să vorbim despre o situație gravă. În unitate s-au luat măsurile necesare, astfel am fost repartizați atât în stradă, cât și la unitate pentru a acoperi toate solicitările celor de la minister.

R.: Ce faci în casă ca să îți mai treacă timpul?

S.C.: În casă îmi ocup cea mai mare parte din timp cu fetița mea, având diferite activități. De asemenea, mă uit la tv, iar uneori citesc sau mă documentez în domeniul sportului; sunt zile în care mai fac și exerciții de forță.

R.: Cum este această perioadă fără fotbal?

S.C.: Nu este o perioadă ușoară pentru nimeni, mai ales pentru noi, cei care avem o viață activă cu antrenamente intense aproape în fiecare zi.

R.: Ce șanse mai sunt ca acest sezon să se încheie pe teren?

S.C.: În momentul de față, având în vedere că starea de urgență a fost prelungită, șansele sunt minime. În primul rând, trebuie să ne gândim la sănătatea tuturor. Având în vedere pauza destul de mare, pregătirea noastră fizică ar trebui luată de la zero, dar timpul este mult prea scurt.

R.: Care ar fi modalitatea de a se încheia acest sezon, în cazul în care se va relua?

S.C.: În cazul în care se va relua acest sezon, cel mai corect ar fi să se joace toate etapele rămase, adică 14, din trei în trei zile (marți-vineri) pentru a avea timp să începem pregătirea pentru sezonul viitor. Ar trebui să se joace cu spectatori, chiar dacă numărul lor nu este mare la liga a treia.

R.: Ce mesaj ai pentru iubitorii fotbalului turdean?

S.C.: Iubitorilor fotbalului turdean le doresc multă sănătate. Sper să se termine cât mai repede această pandemie și să ne revedem cu bine la stadion, să fie puțin mai pozitivi și să susțină echipa.

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate