fbpx
Scrie un comentariu

vali marcu

Valentin Marcu este unul dintre oamenii de bază de la Sticla Arieșul Turda, încă de pe vremea când echipa evolua în liga a patra. Pe lângă activitatea fotbalistică, Vali este angajat și la o benzinărie de la intrarea în Turda (dinspre Alba Iulia).

TurdaNews a stat de vorbă cu Valentin, pentru a vedea cum trece prin această perioadă de pandemie.

Reporter: Cum este această perioada fără fotbal?

Valentin Marcu: Este o perioadă pe care nu am întâlnit-o până acum. E greu să stai fără să faci mișcare, fără să joci fotbal, dar câteodată, mai apar chestii de genul, în care pur și simplu nu poți să faci nimic. Sper ca în cel mai scurt timp să fim iarăși în iarbă, unde ne este locul.

R.: Cum te protejezi de acest virus?

V.M.: Încerc să fiu cât mai precaut, cu toate că sunt aproape zilnic la servici interacționând cu foarte mulți oameni. Masca, mănușile, soluțiile dezinfectante sunt cea mai bună soluție și, în primul rând, să stăm acasă, să evităm locurile aglomerate și întâlnirea cu oamenii.

R.: Ce faci în casă să îți treacă timpul?

V.M.: Mergând la servici, nu prea am timp să mă plictisesc. În timpul liber, mă uit la filme, mai fac un grătar și meditez la viitor.

R.: Cum te menții în formă?

V.M.: Sincer, nu prea am făcut în timpul acesta mare lucru, dar construcția mea fizică, mă ajuta să nu mă îngraș și să fiu aproape la parametri normali.

R.: Ce mesaje ați mai primit de la antrenori - conducători?

V.M.: Conducerea ne-a transmis să stăm în casă. Să ne protejăm de virus și să fim încrezători că totul va fi bine.

R.: Transmite un mesaj suporterilor turdeni!

V.M: Să aibă încredere în noi și să sperăm că în scurt timp, fotbalul și tot sportul se va relua și,  bineînțeles, să vină alături de noi la stadion. FORZA STICLA TURDA

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator