fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

cumparaturi supermarket

Zilele trecute informam despre faptul că unele prețuri „au luat-o razna” în cazul produselor alimentare, iată că avem și câteva vești bune.

Nu toți comercianții profită de situație și plafonează prețurile la alimentele de bază.

În contextul în care 1 kg. de lămâi costă cât 1 kg. de carne, făina albă se găsește extrem de greu, iar atunci când o cumperi din magazin are suprapreț, spre exemplu 4,5 lei/kg. până și legumele din piață, cartofii, varza sau verdețurile au prețurile „umflate” unii agenți economici se gândesc și la cei care nu-și pot permite să cumpere la prețuri astronomice și spun stop creșterilor nejustificate la alimente.

Este vorba despre Mega Image, primul supermarket care anunță înghețarea prețurilor

Lanţul de magazine Mega Image, prezent local cu aproape 800 de unităţi, va îngheţa preţurile la toate produsele din magazine până cel puţin la final de aprilie 2020, anunță compania.

Înainte de a face asta, oficialii companiei susţin că vor reduce preţul la peste 1.000 de produse alimentare şi nealimentare de bază – cele mai căutate în această perioadă – şi la peste 150 de fructe şi legume, aducă 75% din toată categoria. Alte produse incluse sunt lactatele, uleiul, zahărul, orezul, pastele, produsele de igienă şi curăţenie, informează Mediafax.

Carrefour: Până la 500 de produse de bază cu prețuri „blocate” până de Paște

Pe lângă măsurile de siguranță și igienă pe care le aplică în ultimele săptămâni, Carrefour a decis să plafoneze prețul pentru până la 500 de produse esențiale, în perioada 25 martie – 19 aprilie.

Plafonarea prețurilor acoperă categorii de produse extrem de solicitate în această perioadă, precum: produse de bază (faină, paste, ulei, zahăr etc), alimente congelate, conserve, apă și sucuri, lactate și brânzeturi, mezeluri și specialități, cafea și dulciuri, îngrijire personală și produse pentru bebeluși etc.

Așteptăm ca aceste exemple să creeze un precedent și pentru celelalte lanțuri alimentare!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate