fbpx

Icon Scrie un comentariu

auchan

Locația magazinului din Turda va fi pe strada Ștefan cel Mare, langa magazinul Dedeman, iar termenul de finalizare a constructiei este luna decembrie 2021.

Denumirea și adresa obiectivului: “Schimbare destinatie hala existenta din hala productie in comert, reamenajare interioara si modernizare instalatii pentru supermarket alimentar, reclame fatada, copertine carucioare, imprejmuire, amenajare spatii verzi, post transformare, lucrari tehnico-edilitare in incinta, organizare de santier“ in municipiul Turda, str. Stefan cel Mare, nr. 19, jud. Cluj.

Proiectant General: S.C. Creativ Proiect S.R.L, Str. Paharnicului nr.7, mun. Piatra Neamt, jud. Neamt. Constructor – Antreprenor General: S.C. ASICONS S.R.L. Botosani.

Potrivit inturda.ro, termenul de executie al lucrării este de 24 de luni, Data inceperii lucrarilor: 04.12.2019. Data finalizarii constructiei: 04.12.2021.

Auchan Retail este o companie de familie cu o prezenta internationala, o companie  umana si indrazneata. Auchan Retail este un distribuitor istoric si un comerciant de noua generatie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator