fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

2 Comentarii

copii tabara

Potrivit unei propuneri legislative, aria de utilizare a voucherelor de vacanță ar putea fi extinsă!

Mai exact, acest ajutor acordat de stat bugetarilor va putea fi folosit înclusiv pentru acoperirea costurilor taberelor școlare ale copiilor celor care beneficiază de acest sprijin

Deci, voucherele de vacanță vor putea fi folosite și pentru taberele școlare ale copiilor titularilor, nu doar pentru serviciile de călătorie și divertisment. Noua prevedere se regăsește într-o propunere legislativă ce ar putea primi în curând votul favorabil al senatorilor, relatează bugetul.ro

Există, desigur, o condiție: ca respectivele tabere – școlare, naționale și tematice – să se regăsească într-un pachet turistic, care, potrivit Ordonanței nr. 2/2018, reprezintă „combinația a cel puțin două tipuri diferite de servicii de călătorie destinate aceleiași călătorii sau vacanțe.”

Pentru a constitui un pachet turistic, serviciile de călătorie trebuie să îndeplinească anumite condiții, printre care să fie oferite de un singur comerciant, sau, dacă sunt oferite de mai mulți furnizori, să fie selectate înaintea acceptării plății de către călător, să fie vândute la preț forfetar sau total sau să fie promovate și vândute sub demunirea de „pachet”.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Doar eu... Angajatu · 12:45 21.09.2019
    De c aceste bonusuri doar ptr bugetari.... Copiii celor angajati la privat impreuna cu parintii lor sunt mereu dati la o parte.... Doar bugetarii mai au dreptul la o viata decenta in tara asta???????
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dana · 09:03 22.09.2019
    Doar o precizare despre care nu se scrie şi nu se cunoaşte: de voucherele de vacanţă nu beneficiaza toti bugetarii. Beneficiaza functionarii publici, "uniformele", cei din domeniul sanitar, cei din invatamant. Nu beneficiază de ele cei care lucrează în domeniile juridic şi cultură. Poate că nu ar fi lipsit de interes ca jurnaliştii să spună că în zona Turda-Câmpia Turzii din câte ştiu eu nu beneficiază de ele nici cei ce tin de administratia publică. Legat de ştire, şi eu spun că nu ar fi corect. Daca Constitutia garantează egalitatea intre oameni, ar trebui ca in aceste tabere ori sa poată merge toti copiii, ori niciunul.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator