marian morar
m install
nello construct

Mii de mașini OPEL rechemate în service

zamblau eugen

Autoritatea de reglementare a sectorului auto din Germania a cerut Opel, subsidiară a grupului francez PSA, să recheme la service unele maşini echipate motoare diesel. 

Mașinile sunt rechemate în service deoarece depăşesc limitele admise ale emisiilor, a anunţat duminică publicaţia germană Bild am Sonntag, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, transmite Bloomberg.

Modelele Adam şi Corsa aflate în prezent în circulaţie depăşesc „serios” nivelul permis de oxid de azot. Rechemarea afectează 210.000 de vehicule, din care 54.000 se află în Germania, susţine Bild.

Emisiile de oxid de azot provoacă grave probleme respiratorii.

În urma evaluării, Opel a descoperit că aşa-numitul sistem de control Lambda la anumite modele Adam şi Corsa fabricate în perioada 2018 – 2019 „nu este suficient de robust” la viteze ridicate. Asta înseamnă că vehiculele care circulă mai mult de 50.000 de kilometri ar putea depăşi limitele admise ale emisiilor de oxid de azot pe parcursul perioadei lor de funcţionare, a declarat pentru Bloomberg un purtător de cuvânt al companiei germane, citat de AGERPRES.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2