m install
petlinii
nello construct

1 milion de pasageri pe aeroportul din Cluj

floris

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a sărbătorit joi pasagerul său cu numărul 1.000.000 înregistrat în anul 2019, cu o zi mai devreme comparativ cu anul 2018, ca urmare a unui trend pozitiv de creștere a traficului aerian din primele 5 luni ale anului.

 

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj atinge pentru a noua oară în istoria sa pragul de 1 milion de pasageri înregistrați într-un an calendaristic, realizare deosebit de importantă ce se datorează atât strategiei de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, cât și extinderii rețelei de rute prin intensificarea negocierilor cu operatorii aerieni.  

În primele 5 luni ale anului 2019 au fost lansate două noi destinații internaţionale de pe aeroport, Londra Gatwick (din 31 martie 2019) şi Londra Southend (din 2 aprilie 2019), au crescut frecvenţele zborurilor pe rutele existente şi o nouă companie aeriană, Ryanair, a demarat zboruri regulate spre Londra Southend, de la Cluj-Napoca. Nu în ultimul rând sezonul de vară 2019 aduce pentru pasagerii noştri o ofertă de zboruri charter turistice mai bogată, comparativ cu anul 2018.

Pasagerul cu numărul 1.000.000 înregistrat în anul 2019, a fost transportat anul acesta de către operatorul aerian Ryanair, pe zborul său cu numărul FR 2698 de la Londra la Cluj-Napoca. Norocosul pasager, Carmen Mariana Bolba, a fost selectat în timpul zborului și premiat odată cu sosirea pe aeroport în prezenţa reprezentanților autorităţilor locale, a instituţiilor sau organizaţiilor partenere, respectiv a reprezentanților mass media.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: