m install
petlinii
nello construct

TVR Cluj: Decizia fabricii din Câmpia Turzii, de a angaja vietnamezi, le-a permis extinderea zonei de producție!

floris

Pentru că nu a găsit muncitori români, fabrica La Lorraine din Câmpia Turzii a angajat 50 de vietnamezi! Astfel, s-a rezolvat problema fluctuaţiei de personal și s-a reușit chiar extinderea zonei de producţie, chiar dacă a fost mai dificil cu documentele necesare și cu trainingul noilor angajați.

 ”Criza de pe piaţa muncii îi face pe angajatori să se îndrepte spre alte ţări pentru a căuta personal, în special din afara Uniunii Europene. Este şi cazul uneia dintre cele mai mari fabrici de produse de panificaţie congelate, care a angajat 50 de muncitori din Vietnam. Astfel, s-a rezolvat problema fluctuaţiei de personal și s-a reușit chiar extinderea zonei de producţie”

Fabrica din Câmpia Turzii a încercat în dese rânduri să recruteze personal, dar fie nu au găsit doritori, fie pretențiile acestora erau exagerate, raportat la calificările lor.

La fabrica din Câmpia Turzii lucrează 200 de români, cărora li s-au alăturat cei 50 de vietnamezi. Muncitorii vietnamezi sunt fericiți că au ajuns să muncească în România, unde salariile sunt mai mari decât în țara lor.

Fabrica din Câmpia Turzii, de produse de panificație congelate, este cea mai mare și mai modernă fabrică de acest gen din România, fiind totodată și principalul furnizor de panificație congelată pe plan intern.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: