marian morar
m install
nello construct

Afacerile producătorului din preparate din carne, CIA Aboliv SRL, au crescut cu 19% în 2017

zamblau eugen

Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, controlat de antreprenorul Bogdan Ilie Daniel, a avut în 2017 o cifră de afaceri de peste 92 mil. lei (20,2 mil. euro), mai mult cu 19% faţă de anul precedent, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor, menționează Ziarul Financiar.

Compania a realizat în 2017 un profit net de 8,2 mil. lei (1,8 mil. euro), în uşoară scădere faţă de anul anterior, când producătorul clujean de preparate din carne a înregistrat un câştig net de aproape 8,4 mil. lei (circa 1,9 mil. euro), potrivit datelor publice. Compania a încheiat anul 2017 cu un număr mediu de 403 angajaţi, conform mfinante.ro.

CIA Aboliv, producătorul clujean deţinut de antreprenorul Bogdan Ilie Daniel, a ieşit pe piaţă la începutul anului 2017 cu o nouă reţetă de specialităţi de porc crud-uscate, maturate în mediul special din vechile galerii ale Salinei Turda. Produsele companiei sunt comercializate sub mărcile Brio şi Apetit.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2