m install
petlinii
nello construct

Compania de Apă sistează total furnizarea apei către firma liberalului Iosif Şandor!

floris

După ce reprezentanţii Companiei de Apă Arieş SA – sucursala Câmpia Turzii, au sistat furnizarea serviciului de apă la unul din imobilele deţinute de societatea Prelter, care aparţine consilierului liberal Iosif Şandor, acuzând firma liberalului de furt, un nou scandal este la orizont!

 

Oficialii Companiei au descoperit că firma liberalului furnizează apă pentru imobilul deconentat, prin intermediul unei conducte de alimentare, adăugate recent. Iar această situaţie nu a fost comunicată Companiei, fapt care ar încălca prevederile contractuale. Din acest motiv, Compania de Apă va sista total furnizarea apei potabile, pentru toate imobilele deţinute de societatea liberalului, Prelter Prodserv SRL.

 

"După sistarea furnizării apei potabile la spaţiul comercial pentru care nu exista contract de furnizare apă, prestări servicii de canalizare-epurare, în urma verificării făcute de reprezentanţii Companiei de Apă, aceştia au constatat că firma PRELTER PRODSERV (aparţinând domnului Şandor Iosif) a realimentat acest spaţiu cu apă potabilă, printr-o extindere a reţelei de apă potabilă din reţeaua unui alt spaţiu deţinut de firmă, aflat în aceeaşi clădire.


În conformitate cu contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, în cazul în care utilizatorul doreşte să extindă instalaţiile existente va înştinţa/notifica operatorul/furnizorul de utilităţi despre aceasta, sub sancţiunea rezilierii contractului.


Menţionăm că până la data prezentului comunicat nu a existat nici o înştinţare sau notificare în acest sens, urmare acestui fapt Compania de Apă Arieş va urma procedura legală de reziliere a contractului de furnizare apă-canal-epurare pentru spaţiul aparţinând firmei PRELTER PRODSERV", precizează şeful sucursalei Câmpia Turzii a Companiei de Apă, Adrian Mischian, care ne-a pus la dispoziţie şi un set de poze, cu neregulile constatate.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda