fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

După ce Tribunalul Cluj l-a condamnat pe cunoscutul interlop turdean Mihai Moldovan "Calu", la 10 ani de închisoare, pentru trafic de droguri, el a depus un apel la Curtea de Apel Cluj. Această instanţă i-a redus pedeapsa de la 10 ani, la 4 ani, dintre care 2 ani deja i-a făcut în timpul arestului preventiv.

Mihai Moldovan a fost condamnat de Tribunalul Cluj în luna februarie a acestui an. El a fost prins de "mascaţi" în fragrant, în timp ce distribuia, contra cost, o cantitate de 500 de pastile ecstasy şi 100 grame de cocaină. 

Mihai Moldovan mai este cercetat şi în dosarul "Grenada", alături de Ovidiu Vancea "Balibacea", Szasz Francisc şi Victor Zăgrean. Cei 4 au fost acuzaţi că au pus la cale atentatul cu grenadă de la pizzeria Pharaon, asupra lui Gheorghe Otvoş "Gagarin", în decembrie 2003. Deşi a stat închis câteva luni, ulterior i s-a dat drumul, pentru că o instanţă din Iaşi a considerat că nu există suficiente dovezi. El este cercetat în continuare în acest dosar.

În prezent, Mihai Moldovan este închis la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla, unde mai are 2 ani de pedeapsă. Totuşi, Mihai Moldovan ar putea fi eliberat condiţionat în momentul în care îşi va executa două treimi din pedeapsă. Adică, peste 8 luni.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator