fbpx

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 2225

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

dosar bomba

Nume grele apar într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, care a fost finalizat în ceea ce privește cercetările penale și a fost trimis Judecătoriei Turda, cu încadrarea de abuz în serviciu (art. 297 CP).

Cei cinci inculpați sunt: Cristel Frînc, Petre Pop, Avram Gal, Ionel Isac Tudorache și Francisc Deak. Parte vătămată în acest dosar apare SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA.

Cristel Frînc a fost director la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA. A fost dat afară din PSD Turda, în urma unui conflict cu primarul Cristian Matei, după ce i-a solicitat acestuia din urmă să-l pună director la SC Domeniul Public Turda SA, după ”episodul” de la societatea similară din Câmpia Turzii.

Petre Pop a fost administrator public în Primăria Câmpia Turzii, în prezent fiind consilier județean, președinte al PSD Câmpia Turzii. Petre Pop a fost candidatul PSD la Primăria Câmpia Turzii, în anul 2016, iar numele său apărea menționat cu o posibilă candidatură și în 2020.

Avram Gal a fost viceprimar la Primăria Câmpia Turzii, în prezent este consilier ministerial al Ministrului Apărării și președinte al ALDE Câmpia Turzii. Avram Gal a fost candidat la funcția de primar în 2016, însă din partea PPU-SL. În 2020, numele său este vehiculat în ceea ce privește o candidatură pentru funcția de primar din partea ALDE.

Ionel Isac Tudorache a fost membru în Consiliul de Administrație al SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA. În prezent este consilier local din partea PSD.

Francisc Deak a fost angajat al SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, unele surse indicându-l ”mâna dreaptă” a lui Cristel Frînc, cei doi fiind și foști angajați ai societății SC Salina Turda SA, de unde au fost nevoiți să plece tot în urma unor probleme cu iz penal.

Cei 5 sunt implicați în acest dosar, după ce Parchetul a solicitat de câteva ori extinderea cercetărilor, în urma unei plângeri penale a fostului primar Ioan Hanga (conform unor informații apărute în presa locală, însă fără a se menționa numele celor implicați), după ce fostul director Cristel Frânc și-ar fi însușit unele bunuri ale societății (laptop, autoturismul societății). Conform informațiilor noastre, politicienii menționați nu s-au prezentat la audieri, astfel încât Parchetul a trimis dosarul în instanță cu mențiunea că aceștia sunt inculpați.

Printre acuzațiile aduse celor 5 inculpați figurează: abuz în serviciu, fals, uz de fals, delapidare și constituire de grup infracțional.

Acest dosar penal ar putea avea implicații și asupra alegerilor locale din anul 2020, în condițiile în care doi dintre inculpați sunt ocupanții pozițiilor 2 și 3 în competiția electorală din anul 2016 (Petre Pop și Avram Gal), când a ieșit învingător Dorin Lojigan.

nume grele

TurdaNews a atras atenția asupra unor nereguli produse la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, pe vremea conducerii fostului director Cristel Frînc, încă din anul 2015!

Citește și:

Este INCREDIBIL: Vezi modul în care conducerea SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA s-a aruncat în ghearele organelor de cercetare penală!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    · 09:06 20.09.2019
    Sunt cu totii niste PSD-isti de nadejde ....( PSD, fost FSN, fost PDSR...).
    Asta stiu, asta fac !
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate