fbpx

Icon 1 Comentariu

seplecan acuzatii

În plin scandal al presupusului violator criminal din Caracal, unde ies la lumină deficiențe în cadrul STS, Poliție și Parchete, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, acuză că cele mai importante instituții ale Statului au protejat grupuri infracționale la nivelul județului Cluj!

 

Mihai Seplecan spune că în timpul mandatului său de președinte al Consiliului Județean Cluj, a sesizat diverse instituții ale Statului, despre grupurile infracționale de la nivel înalt care acționau în județul Cluj, dar nimeni nu a făcut nimic! Practic, dă de înțeles că aceste grupuri erau protejate.

Cer public STS Cluj ca fost presedinte al Consiliului Judetean Cluj sa ne pună la dispoziție convorbirile telefonice purtate de catre mine cat si apelurile efectuate de pe TEO ( telefonul operativ). Acest telefon operativ si rapid era la dispoziția Prefectului, Președintelui Cj, majoritatea instituțiilor in special serviciile ( STS, DNA, SRI, etc) si toate ministerele, Guvernul sau Presedentia. Din perioada Iunie 2015- Decembrie 2015! 

Sa vin in ajutorul celor de la STS pot menționa cateva unități sau persoane cu care am luat legatura cu celălate ne pot ajuta ei. Nu este greu deoarece acces la acel telefon aveam doar eu ca presedinte al Consiliului Judetean. Au fost nenumărate convorbiri, apeluri facute in care eu explicam problemele, neregulile, furturile, șantajul si amenințările la care eram eu supus cat si colegii din cadrul Consiliului Judetean. Aceste probleme erau de interes judetean si afectau cetățenii județului Cluj( drumuri județene, spitale, deseuri, aeroport, întâlniri dubioase a unor oameni de afaceri cu judecatori, procurori, avocati, milițieni, cat si o serie de sms-uri, emailul de amenințări si presiune). La toate aceste aspecte telefonice am adăugat adrese in scris catre toate instituțiile abilitate sesizând problemele mai sus menționate. Aceste convorbiri sau apeluri de disperarea le-am avut sau efectuat catre:

-prefectul jud Cluj Gheorghe Vuscan
-dir SRI Cluj. Simion Cecan
-dir SRI România Eduard Hellvig
-dir Adj SRI Florin Coldea 
- Ministrul Transporturilor 
- Ministrul Justiției 
- Ministrul Mediului 
- Ministrul Economiei
- Prim-ministrul Dacian Cioloș 
- Procuror sef Cluj DNA Marincean Anca
- Procuror sef DNA Laura Kovesi
- Președintele Klaus Johannis
- Ambasada Americii Hans Klemm
- Prim-ministru Victor Ponta
Etc, etc, etc!!!

Deci toti mai marii județului si ai tării au fost informați de catre mine atat in scris cat si pe TEO (telefonul operațional) prin STS de toate neregulile, presiunile cat si gruparile anumitor oameni politici, judecatori, directori de regii, procurori, miliției inca din 2015. Si nu au facut absolut NIMIC!!! Din nefericire numai dramele,crimele, necazurile, accidentele, catastrofele vor scoate Adevarul in Lumina. Dar ei nu vor avea scăpare atunci căci au stiut si unii chiar au acceptat, sprijinit, aparat aceste grupuri infracționale la nivelul jud Cluj”, sunt acuzațiile făcute de Mihai Seplecan.

Marți seara, la emisiunea România 9 de la TVR, unchiul uneia dintre tinerele din Caracal, violate de monstrul arestat ulterior, Alexandru Cumpănașu (președintele unei asociații naționale cu influență la nivel național), a declarat că în structurile de forță ale Statului și în Justiție există membrii ai unor grupări care, de fapt, protejează infracționalitatea. El a spus că aceștia sunt foarte uniți și se apără unii pe alții.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    jeery Io Zoltan · 11:20 31.07.2019
    Oare ce ar fi in aceasta poveste de tot rasul ? Un cetatean a luat o amenda de la un reprezentant al autoritatii statale , poate ca nu lua nici aceea amenda daca Politistul local avea dispozitie directa de a nu se lega de masina x din simplu motiv ca este a mainii drepte a lui dumezoului din Campia Turzii. Poate era un angajat proaspat care a vrut sa isi faca datoria sau a dat amenda unui alt sofer care a parcat neregulamentar si care ulterior a facut sesizare sca toate masinile aflate la fata locului si care sunt parcate neregulamentar sa se bucure de acea sanctiune , eu ii spun ceasul negru. Vreau sa vad si stirea in care primaria turda este amendata pentru drumul cu care se lauda acum ca este in lucru si care ani de zile a fost plin de canale fara capace 16 la numar , din care mai exista 3 cel putin iar alaltaieri un taximetru a ramas blocat cu roata in el.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator