fbpx

Icon 7 Comentarii

scadere economica

Asociația T9, condusă de Andrei Suciu, latura ong-istă a USR Turda, și-a demonstrat capacitatea managerială în cazul societății pe care au înființat-o, pentru a rivaliza pe piața mass media locală, cu siteurile informative locale. 

Cotidian Turda SRL a fost înființată în luna mai 2017. Societatea are același sediu cu asociația T9 și cu USR Turda, respectiv într-o clădire deținută de omul de afaceri Emil Turdean (Dr. Ioan Rațiu nr. 41), președintele USR Turda. Asociat unic al acestei societăți este Asociația T9, iar administratorul societății este Suciu Andrei Nicolae, adică președintele Asociației T9, fost candidat la Primăria Turda și fost candidat pe listele parlamentare ale USR. Societatea deține siteul cotidiandeturda.ro, care a încercat, fără succes, să rivalizeze cu siteurile locale de știri.

Conform bilanțului financiar al societății, pe anul 2018, societatea a avut venituri de doar 398 de lei, într-un an întreg, înregistrând pierderi financiare. Practic, acesta este rezultatul managementului lui Andrei Suciu, care nu a fost în stare să gestioneze activitatea economică a unei societăți cu venituri de câteva sute de lei într-un an, băgând-o în pierderi.

Andrei Suciu este la al doilea eșec notabil, după ce anul trecut a mai ratat un proiect, finanțat din banii Consiliului Județean Cluj, pe care n-a fost în stare să-l ducă la capăt, așa cum se angajase inițial. Din acest motiv, Consiliul Județean a refuzat să le mai acorde finanțări din bani publici.

La vremea respectivă, jurnalistul Ionel Ignat a remarcat și el că ””.

Citește și:

Asociația T9 și-a ratat proiectul finanțat din bani publici! N-au fost în stare să-l ducă la capăt!

bilant cotidianturda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  cbc · 10:31 05.06.2019
  Oare ce te f**e pe tine grija?
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 10:42 05.06.2019
   8361d B0405
   Pentru că sunt jurnalist, iar calitățile manageriale ale unor persoane care vor să conducă merită să fie arătate, pentru ca populația să nu poată spune ”n-am știut”...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  viz · 13:18 06.06.2019
  Si va ocupati doar cu acest candidat ? Ar fi echitabil sa ii verificati pe toti daca tot va ocupati cu asta ... puteti avea surprize C95ab )
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 13:26 06.06.2019
   Mulțumesc de sfat! Din păcate, nu am așa mult timp la dispoziție...
   Mă ocup de cei mai vizibili... Știți bine că încă îl aștept pe domnul Andrei Suciu să se țină de promisiunea de a spune tot ce știe despre jaful de la Zoo Turda, de peste 1 an, iar dânsul tot protejează acele nereguli penale! Oricum, am înțeles că intră DNA pe fir și în cazul dânsului, că și tăinuirea e infracțiune!
   Dincolo de surprize, contează certitudinile! Dacă doriți, putem discuta pe marginea articolului.
   O zi frumoasă să aveți!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    air · 19:55 06.06.2019
    Puneti-va in locul nostru, al cititorilor: vedem tot mereu articole negative cu T9 ... dar ceilalti ? Ceilalti sant fara pata ? La asta m-am referit cand am zis de echitate ... asa face si Antena 3 ... se ocupa doar de Basescu C95ab )
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Gelu FLOREA · 20:19 06.06.2019
     Pentru cititorii noștri contează adevărul. Adică, dacă ceea ce spunem este real sau nu. La dvs la partid văd că există alte priorități. Puteți apela la organul de media pe care-l dețineți, unde puteți publica și minciuni sau ce vreți dvs!
     Pentru cititorii noștri (și pentru mine) contează dacă ceea ce scriu este real sau nu! Dacă e real, nu e problema mea, ci a T9! Cred că e destul de logic, nu?! 7598e
     Dacă aș avea timp, m-aș ocupa de toate problemele lumii, să încerc să le rezolv... Din păcate, nu am așa mult timp la dispoziție, fiind ocupat și cu alte treburi.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator