marian morar
m install
nello construct

Nici nu s-a încheiat bine procedura, că deja ”au realizat imnul Câmpiei Turzii”! Ăla de fix 4 minute și 7 secunde!

zamblau eugen

Deși pe siteul administrației locale din Câmpia Turzii încă nu apare ”câștigătorul” achiziției pentru producția imnului municipiului Câmpia Turzii în an centenar, iar pe SICAP (portalul online electronic pentru achiziții publice) nu există mențiuni de acest gen, cineva din administrația locală a transmis ”pe surse” câștigătorul, respectiv Trupa Take Five!

 

Ofertele trebuiau depuse până în 11 decembrie 2018, iar imnul de fix 4 minute și 7 secunde trebuia finalizat (compoziție, text, masterizare, mixaj, înregistrări, postproducție etc) în maxim 15 zile de la semnarea contractului!

Pe siteul refleqtmedia.ro, s-a prezentat azi că Trupa Take Five deja a realizat imnul! Rămâne de verificat când s-a semnat contractul și ce ”record” au realizat membrii trupei, în ceea ce privește producția acestui imn de fix 4 minute și 7 secunde!

În spațiul public au existat bănuieli că imnul era deja făcut la momentul la care șeful Serviciului Cultură don cadrul primăriei Câmpia Turzii, Lucia Golfin, a dat publicității caietul de sarcini cu cerința ”ciudată” privind durata imnului de fix 4 minute și 7 secunde.

Articolul apărut azi pe siteul refleqtmedia.ro amplifică și mai mult această bănuială, în condițiile în care la acest moment, în spațiul public încă NU EXISTĂ informații despre oferta câștigătoare! Ori, siteul menționat a dat informația că deja AU REALIZAT imnul!

Citește și:

Primăria Câmpia Turzii va achiziționa un imn al localității de fix 4 minute și 7 secunde!

UPDATE:

Primarul Dorin Lojigan ne-a contactat pentru a preciza ca doar procedura de achizitie s-a finalizat, nefiind receptionat imnul, asa cum precizase publicatia respectiva, care nu se afla la prima situatie de dezinformare.


Siteul menționat nu este la primul caz în care ”testează” reacția opiniei publice, înaintea unor anunțuri ale administrației locale din Câmpia Turzii.

petre

”După 15 ani de administrație publică, a venit momentul ca Petre Pop să părăsească Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

În conformitate cu noua organigramă, propusă de primarul municipiului – Dorin Lojigan – postul de administrator public va fi desființat, astfel că Pop va rămâne fără loc de muncă.

Situația era predictibilă, având în vedere relațiile tensionate dintre PSD și PNL, dar și atacurile voalate pe care Pop le-a lansat la adresa adversarilor politici.

Cu toate acestea, Dorin Lojigan afirmă că desființarea postului de administrator public a fost luată pentru eficientizarea serviciilor oferite de Primărie.

În replică, Pop afirmă că decizia este una politică”, spunea siteul menționat, deținut de Ovidiu Bucur, acum circa o lună de zile.

Însă, după ce au existat și reacții care făceau referire la o ”vendetă politică”, în Consiliul Local a fost prezentat un proiect de hotărâre care nu viza funcția de administrator public!

Iar lista de ”exclusivități” ar putea continua… Poate o să aflăm și ”exclusivitatea” privind plata datoriilor către bugetul local, pe care Ovidiu Bucur le are de foarte mult timp, iar administrația locală nu mișcă un deget pentru recuperarea sumei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2