fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

shaorma

Un control al angajaților DSP Cluj a scos la iveală mai multe nereguli la fast food-ul de la stația din Micro 3, asta după ce mai multe persoane au consumat produse de acolo (shaorma), acuzând dureri abdominale și vârsături.

 

“Inspectorii sanitari din cadrul Serviciului de Control în Sănatatea Publică au efectuat un control în data de 27.09.2018 constatând următoarele neconformități: spațiu insuficient de preparare a produselor alimentare, nu era monitorizată temperatura din interiorul spațiilor frigorifice, preparatele păstrate în spațiile frigorifice nu erau etichetate, starea de igienă era necorespunzătoare, echipamentul de protecție sanitară a personalului era murdar și incomplet, personalul care deservește unitatea nu efectuase cursul de noțiuni fundamentale de igienă, nu era amenajată boxa de curățenie.

Pentru deficiențele constatate s-a aplicat sancțiune contravențională cu amendă și complementare, respectiv suspendarea activității până la remedierea deficiențelor.

Controlul s-a efectuat împreună cu medicii veterinari inspectori din cadrul DSVSA Cluj, aceștia aplicând de asemenea sancțiuni contravenționale“, relatează DSP Cluj pentru inturda.ro.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, mai multe persoane din Turda, inclusiv foarte mulți tineri, au fost internați în ultimul timp la Spital, după ce au consumat diverse produse alimentare de la fast-food-ul din stația din Micro 3!

Am cumpărat shaorma ca de obicei, am mâncat, iar după 30-40 de minute au început stările de grețuri, vărsături și scaune! Eu, soțul și cele două fiice ale noastre am plecat de urgență la Spitalul Municipal Turda, la departamentul Urgențe acolo unde am mai găsit încă 3-4 băieți care au venit cu aceeași problemă! Toți consumaserăm shaorma de la același fast-food. Este o situatie extreme de gravă și nu vrem să tăcem! Doctorii de la Spital au spus că vor face sesizare la OPC și DSP pentru că tot mai mulți turdeni ajung la urgențe după ce mânâncă Shaorma… Noi am pierdut 3-4 zile de muncă datorită stărilor de greață și vărsături! ” declară persoanele care s-au îmbolnăvit ca urmare a consumului de produse de la unitatea de alimentație publică.

Citește și: 

Știrea Cititorului: Shaorma cu ”de toate” la fast-food-ul din Micro 3! Inclusiv salmonella!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator