fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

edu elite 10iulie

tinar zombi

Câmpia Turzii devine ”raiul tinerilor zombi”, adică al celor care încurgitează tot felul de substanțe halucinocege, fără ca organele abilitate să întreprindă ceva concret! Se știe și furnizorul: așa-numitul Baghera!

 

O nouă înregistrare video ne-a parvenit la redacție, cu un tânăr din Luduș, care a fost filmat pe domeniul public din Câmpia Turzii, fiind în stare de semi-inconștiență. În total, erau 3 tineri, dar 2 au reușit să se deplaseze din zonă. A fost alertată Poliția, dar... degeaba!

”Am sunat la politia locala la ora 13.44 si la 14.17 l-am lasat sa plece ca nu l-am mai putut tine. Vi se pare corect sa nu vina?

Ma intreb pe cine ascund?

L-am intrebat daca a fost la Baghera dupa plicuri si a confirmat ca da si ca l-a cumparat impreuna cu ceilalti 2 cu 50 ron.

Va rog sa ma credeti ca eu chiar nu mai pot sa vad atatia copii nenorociti si nimeni nu ia nici o masura”, ne-a transmis cititorul nostru.

Nu e primul caz! Sunt tot mai multe în ultimul timp, în Câmpia Turzii!

Așteptăm, în continuare, înregistrările voastre pe pagina de facebook www.facebook.com/turdanews, pe WhatsApp 0744694876 sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citește și ancheta cu detalii de mai jos:

Tot mai mulți ”zombi drogați” pe străzile din Turda și Câmpia Turzii! (VIDEO)

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Mircea · 21:54 06.09.2018
    DROGURI.DROGURI.DROGURI.Pai nu mai am cuvinte.EXTRAORDINAR.FRATILOR, care aveti niste indatoriri fata de cetatenii orasului ,va rugam :faceti ceva.Toata lumea stie ca drogurile inseamna bani, dar pe noi ne deranjeaza acest fenomen care se dezvolta cand nu se actioneaza impotriva lui sau nu se actioneaza corect impotriva lui.Vreau sa le spun celor care pot face ceva pentru combaterea acestui fenomen ca orice familiar de-al dansilor ar putea fi pacaliti sa intre in patima acestor droguri ceea ce nu e de dorit......CUM ajung aceste droguri la Campia Turzii?(La aceasta intrebare putem sa raspundem chiar daca poate, partial, daca citim articolele de pe TurdaNews, referitoare la aceasta tema.) ?cine sunt acei ce le comercializeaza?in ce locuri se comercializeaza?ETC.
    Referitor la faptul ca a fost sunata politia locala domnul care a facut acest lucru nu ne mai spune ce s-a intamplat de fapt,nu au raspuns la telefon,au raspuns si nu s-au prezentat???Oricare din aceste doua situatii nu da bine pentru politia locala.Prima mi se pare putin probabila.Ori a fost alta situatie?nu ne spune.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate