marian morar
m install
nello construct

Etnobotanice și minori în localurile din Câmpia Turzii! Plus părinți iresponsabili: ”Erau cu spume la gură!”

zamblau eugen

Caz cutremurător în Câmpia Turzii, unde părintele iresponsabil al unui minor de 17 ani a recunoscut că nu l-a supravegheat, iar acesta împreună cu prietenii lui (mulți minori!) au petrecut într-un local din urbe toată noaptea, dimineața fiind găsiți ”adormiți, cu spume la gură”, din cauza consumului de etnobotanice!

„Băiatul meu are 17 ani și a început să meargă pe la majorate. Într-o duminică dimineața, m-am dus după el la un restaurant din localitate. Era în crama localului, iar ceea ce am văzut m-a făcut să mă crucesc. Practic, toți tinerii prezenți la eveniment erau adormiți, unii cu spume la gură, după ce consumaseră produse etnobotanice. M-am adresat organelor de cercetare, însă aceștia mi-au spus că nu are rost să intervină, pentru că ei caută capii rețelei de traficanți, nicidecum pe cei care vând la ultima mână!”, a declarat un părinte, citat de siteul RefleqtMedia, deținut de Ovidiu Bucur.

Contactat de TurdaNews, Ovidiu Bucur a declarat că refuză să spună numele părintelui iresponsabil, care și-a lăsat copilul nesupravegheat și care ar fi declarat că organele abilitate nu au făcut nimic, după ce le-a explicat că aproape toți tinerii erau ”adormiți, cu spume la gură” într-un local public, după o noapte de chef! Totodată, el a precizat că nu are nicio legătură cu distribuția de etnobotanice, dar că nu vrea să le furnizeze organelor abilitate datele pe care le deține, invocând ”protecția surselor”.

DIICOT și Direcția pentru protecția Copilului s-ar putea autosesiza în acest caz, având în vedere că există mărturia unui părinte al unui tânăr. Însă, încă nu este clar dacă știrea nu cumva a fost inventată, pentru audiență, având în vedere că nu se prezintă niciun fel de date concrete, iar ”investigația” pe acest subiect s-a redus la prezentarea drogurilor și a faptului că au existat cazuri în care tineri din Câmpia Turzii au fost prinși în flagrant, în timp ce primeau droguri din Spania (informații care erau publice, în acest moment).

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2