fbpx

Pro România Remus Lăpușan
Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Perchezițiile DNA care s-au desfășurat în această dimineață și în Cluj Napoca, au legătură cu implicarea societății Napoca Construcții SA în derularea unor proiecte europene. Printre ele ar figura și construirea stației de epurare de la Luncani, care a fost finalizată, dar nu a fost recepționată.

Prejudiciul indicat de procurori se ridică la circa 4 milioane de lei.

”Este vorba tot despre o investiție care privește construirea unei stații de epurare, la Luncani, investiție care a fost finalizată dar nu a fost recepționată”, precizează EVZ.ro.

”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2011-2014”, se arată în comunicatul DNA.

Conform unor informații, percheziții au avut loc și la domiciliul lui Ștefan Dimitriu, fostul președinte al Napoca Construcții SA, faptele care fac obiectul cercetării derulându-se în perioada 2011-2014.

Încă nu se cunosc date privind modalitatea concretă prin care a fost stabilit prejudiciul, respectiv faptele pentru care se aduc acuzații.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate