fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Fosta avocata din Turda, Ioana Foia (34 ani), este din nou în centrul atenției publice. După ce a fost eliberată condiționat din arest, în toamna anului trecut, fiind condamnată pentru pentru înșelăciune și fals în acte, fostei avocate i s-a deschis un nou proces penal, de înșelăciune! 

Este vorba de DP 27141/211/2014, deschis la Judecătoria Turda, în decembrie 2014.

Ioana Foia a fost implicată în ultimii ani în mai multe scandaluri cu iz penal, fiind acuzată de diverse fapte reprobabile.

În luna mai 2010, a fost arestată preventiv, fiind acuzată că a furat dintr-o geantă, într-un coafor, 100 de lei și 200 de euro. La acea vreme, procurorii i-au făcut un flagrant, cu 100 de lei marcați.

Fosta avocată și-a înșelat mai mulți clienți, cu diverse acte falsificate sau încasând onorarii, deși nu-și făcea treaba de avocat. A falsificat inclusiv o sentință judecătorească dată de Judecătoria Turda! Ioana Foia a intrat în Baroul Cluj în 2007.

A fost condamnată în mai 2013 la 3 ani de închisoare cu executare, de către Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce Curtea de Apel o condamnase cu suspendare. Întrucât făcuse câteva luni de închisoare, în arest preventiv, Ioana Foia a fost eliberată din penitenciar în toamna anului trecut, după ce și-a ispășit circa jumătate din pedeapsă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate