m install
petlinii
nello construct

CUTREMURĂTOR: Un turdean este acuzat că a sechestrat o elevă de 17 ani, ca s-o ducă ”la produs” în Austria!

floris

O tânără de 17 ani, elevă la un liceu din Câmpia Turzii, îl acuză pe un bărbat din Turda, Călin Lăcătuș, care are peste 30 de ani, că ar fi bătut-o și a sechestrat-o timp de mai multe zile, pentru a o obliga să se prostitueze pentru el, scrie ClujManifest.ro.

D.M. l-a cunoscut pe Călin Lăcătuș pe o rețea de socializare, înainte de sărbători, fata a fost atât de hotărâtă încât a decis să se mute la el. Ba mai mult, părinții fetei au fost în vizită la viitorul ginere de sărbători!

„La început toate au fost bune și frumoase, dar după câteva zile de la Revelion, Călin s-a schimbat radical și a început s-o bată pe fata mea – culmea, pentru că n-ar fi acceptat să se prostitueze pentru el.”, a declarat tatăl fetei pentru sursa citată.

„La un moment dat cumnata lui mi-a arătat o fotografie cu o fată pe care o duseseră la prostituție în Austria, de la vârsta de 13 ani. Vreo 10 zile am stat sechestrată acolo și bătută permanent pentru că n-am vrut să fac ce mi-au cerut ei. Nici la școală n-a mai vrut să mă lase să mă duc, zicându-mi să aleg între el și școală. Sâmbătă (n.n. – 10 ianuarie) am reușit să evadez de la el, îmbrcată doar în niște colanți, o bluză și șlapi în picioare. Apoi m-am dus la un prieten de-al lui tata, care m-a găzduit până a venit acesta și m-a recuperat.”, a povestit fata pentru ClujManifest.

Conform sursei citate, fata a mers la Poliția Câmpia Turzii, iar de acolo a fost îndrumată spre Protecția Copilului. Fata a fost cu tatăl ei și la IML Cluj, de unde i s-a eliberat un certificat medico-legal, în care e menționat că are lovituri care necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale. Fata are răni în zona feței, a gâtului și a gambei piciorului.

Pe baza acestui certificat medico-legal, tatăl fetei va depune o plângere penală împotriva turdeanului, pe care-l acuză de lovire, sechestrarea fetei și trafic de persoane.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: