fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

O tânără de 17 ani, elevă la un liceu din Câmpia Turzii, îl acuză pe un bărbat din Turda, Călin Lăcătuș, care are peste 30 de ani, că ar fi bătut-o și a sechestrat-o timp de mai multe zile, pentru a o obliga să se prostitueze pentru el, scrie ClujManifest.ro.

D.M. l-a cunoscut pe Călin Lăcătuș pe o rețea de socializare, înainte de sărbători, fata a fost atât de hotărâtă încât a decis să se mute la el. Ba mai mult, părinții fetei au fost în vizită la viitorul ginere de sărbători!

„La început toate au fost bune și frumoase, dar după câteva zile de la Revelion, Călin s-a schimbat radical și a început s-o bată pe fata mea – culmea, pentru că n-ar fi acceptat să se prostitueze pentru el.”, a declarat tatăl fetei pentru sursa citată.

„La un moment dat cumnata lui mi-a arătat o fotografie cu o fată pe care o duseseră la prostituție în Austria, de la vârsta de 13 ani. Vreo 10 zile am stat sechestrată acolo și bătută permanent pentru că n-am vrut să fac ce mi-au cerut ei. Nici la școală n-a mai vrut să mă lase să mă duc, zicându-mi să aleg între el și școală. Sâmbătă (n.n. – 10 ianuarie) am reușit să evadez de la el, îmbrcată doar în niște colanți, o bluză și șlapi în picioare. Apoi m-am dus la un prieten de-al lui tata, care m-a găzduit până a venit acesta și m-a recuperat.”, a povestit fata pentru ClujManifest.

Conform sursei citate, fata a mers la Poliția Câmpia Turzii, iar de acolo a fost îndrumată spre Protecția Copilului. Fata a fost cu tatăl ei și la IML Cluj, de unde i s-a eliberat un certificat medico-legal, în care e menționat că are lovituri care necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale. Fata are răni în zona feței, a gâtului și a gambei piciorului.

Pe baza acestui certificat medico-legal, tatăl fetei va depune o plângere penală împotriva turdeanului, pe care-l acuză de lovire, sechestrarea fetei și trafic de persoane.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator