fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Tragedie familială în Italia, unde soțul italian și-a împușcat soția, copilul de 5 ani și apoi s-a împușcat și pe el! Tânăra de 28 de ani era din Turda! Ambulanța care a intervenit la fața locului nu a mai putut face nimic: toți trei erau morți!

Tânăra din Turda, Paula Corduneanu, în vârstă de 28 de ani, a decis să se separe de soțul ei, Daniele Antognoni (38 de ani), cu care avea un băiat de 5 ani, Christian. Paula Corduneanu locuia în Numana, Via Urbino, provincia Ancona, în fosta locuință în care a stat cu soțul ei, iar astăzi a primit un telefon de la acesta, că vrea să discute despre separarea lor.

Paula Corduneanu a fost speriată de această vizită și a sunat la 112, spunând că îi este teamă, că soțul ei vrea să vină la ea acasă. Oamenii legii i-au recomandat să se baricadeze în casă și să nu-i permită soțuli ei să intre.

Însă, nimic nu l-a putut împiedica pe soțul nervos să-și ducă la capăt planul sinistru. În momentul în care carabinierii au ajuns la fața locului, toți trei erau morți, deja, anunță presa italiană. 

Daniele Antognoni, un pasionat al pistoalelor, a intrat în casă și cu mult sânge rece, și-a împușcat soția și fiul, cu mai multe focuri de armă, după care și-a pus pistolul în gură și și-a zburat creierii. În momentul în care carabinierii au sosit la fața locului, cele trei cadavre erau într-o baltă de sânge, imaginea fiind terifiantă.

UPDATE:

”Nu se poate! Nu se poate! Chiar a mers la un psiholog, știa că e bolnav”, au fost cuvintele spuse de sora victimei, Manuela, sosită la fața locului cu încă doi frați care lucrau în Italia, conform presei italiene. Cei trei au stat pe trotuar, lângă casă, plângând și nevenindu-le să creadă că sora lor nu mai este.

Daniele Antognoni a folosit un pistol Beretta, pe care îl deținea legal. Încă nu se știe cu exactitate cum a intrat în casă, existând două variante: i-a deschis copilul de 5 ani sau i-a deschis chiar soția sa, care ar fi fost convinsă că va fi o discuție normală. În acest caz, investigațiile continuă, corpurile celor trei fiind duse la necropsie.

Cei doi s-au certat în luna septembrie, iar Daniele Antognoni a plecat să locuiască la niște rude. Paula Corduneanu a sunat la 112 în jurul orei 11.00, fiind alertată de vizita soțului ei. Poliția a sosit la ora 11.30 la locuința sa, însă era prea târziu. Corpurile celor trei zăceau într-o baltă de sânge, unul lângă altul.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate