marian morar
m install
nello construct

Cămătarii turdeni au lăsat fără carduri de salarii datornicii

zamblau eugen

Mai mulţi interlopi din Turda şi Câmpia Turzii, despre care procurorii DIICOT susţine că fac parte dintr-o grupare de criminalitate organizată, au fost arestaţi pentru cămătărie şi şantaj. Interlopii au cerut să fie cercetaţi în stare de libertate.

Cine nu avea bani ca să restituie împrumuturile luate de la interlopii din Turda, era obligat să îşi "doneze" cardurile de salarii. Doar aşa, susţin procurorii DIICOT, interlopii îşi puteau recupera ratele pe care datornicii le aveau, scrie evz.ro.

De multe ori, pentru sumele împrumutate, cămătarii din Turda percepeau dobânzi de zece ori mai mare. Dacă cineva împrumuta 1.000 de lei, în scurt timp ajungea la concluzia că are de restituit chiar şi 10.000 de lei, dobânda fiind de 100 la sută.

După mai multe luni de anchetă, procurorii DIICOT au cerut Tribunalului Cluj arestarea membrilor grupării de criminalitate organizată, Aurelian Chiciudean, zis "Relu", Mircea Călin Mureaşan, zis "Mâţa", Petre Călin Ferdean, zis "Fefe" şi Claudiu Ghibu.

Procurorii DIICOT susţin că Aurelian Chiciudean era liderul grupului şi el decidea cine să fie bătut, localurile unde se acţionează şi negocia sumele cu patronii acestor cluburi şi discoteci. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2