marian morar
m install
nello construct

Ucigaşii fostei profesoare de la LMV, condamnaţi la ani grei de închisoare!

zamblau eugen

Cei 5 bărbaţi care au tâlhărit două femei în vârstă din Turda, una dintre ele, o fostă profesoară de la LMV, decedând în urma loviturilor aplicate, au fost condamnaţi ieri, de Tribunalul Cluj, la ani grei de închisoare!

Zariczny Tadeus Cristian – zis "Ciocuşu", Dubovici Daniel Iulian – recidivist şi Bisioc Andrei Cosmin au fost condamnaţi la câte 25 de ani de închisoare, Coprean Liviu Sebastian a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, iar Costea Ioan Marin la 15 ani de închisoare. Primii trei sunt recidivişlti, iar ultimul nici măcar nu a participat la acţiunea prietenilor săi, însă avea cunoştinţă de ea.

Instanţa i-a mai obligat pe cei 5 să plătească, în solidar, 52.500 lei către Eugenia Popa, respingând restul pretenţiilor civile formulate.

Cei 5 au fost acuzaţi de violare de domiciliu, tâlhărie şi omor deosebit de grav.

Condamnaţii au intrat în casa a două foste profesoare, pensionare, la finele lunii februarie 2013,  cu scopul de a le jefui, pentru a-şi cumpăra băutură. Eugenia Popa (94 ani) şi Maria Cerghizan (86 ani) au început să strige, iar inculpaţii au susţinut că le-au lovit cu palma, "ca să tacă". Maria Cerghizan a fost dusă la spital, în urma loviturilor primite în zona capului, iar după câteva zile a decedat.

Procurorii au susţinut că toată acţiunea a fost premeditată şi au solicitat condamnări drastice pentru cei 5 răufăcători. Ei au furat din casa femeilor doar 700 de lei, un medalion de aur şi un telefon.

Avocaţii celor 5 au susţinut că încadrarea de omor deosebit de grav e prea drastică şi că ar fi fost mai bine să fie încadraţi la tâlhărie urmată de decesul victimei, însă instanţa s-a opus. De asemenea, instanţa a refuzat şi reducerea cu o treime a pedepsei, după ce inculpaţii au început să recunoască, parţial, faptele săvârşite. iniţial, ei au spus că nu au nici o legătură cu tâlhăria.

Sentinţa Tribunalului Cluj nu este definitivă.

Citeşte şi:

Talharie cu viol: 5 barbati au talharit si violat doua batrane! (UPDATE: Violul nu se confirma!)

Au fost prinşi suspecţii care au tâlhărit două bătrâne, la Turda, una dintre ele murind ulterior, din cauza loviturilor! (video)

A decedat fosta profesoară Maria Cerghizan, bătută de cei 5 tâlhari

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2