m install
petlinii
nello construct

Turdeanul bănuit de crimă în Spania, a fost predat autorităţilor spaniole

floris

Turdeanul Adrian Crişan, care este acuzat că a comis o crimă în Spania, a fost predat autorităţilor spaniole, după ce a fost prins la locuinţa sa din Turda, vinerea trecută, unde stătea sub un nume fictiv. El a fost dat în urmărire generală prin Interpol, iar Curtea de Apel Cluj a decis extrădarea sa.

 

Adrian Crişan este acuzat că alături de încă 4 persoane a comis un jaf, într-o locuinţă din Spania, unde au intrat prin efracţie, ucigând cu bestialitate proprietarii casei. Pe una dintre victime au scufundat-o în vana plină cu apă fierbinte, iar pe cealaltă au crestat-o pe spate cu un cuţit.

 

"Cei cinci români au intrat în locuinţele a două persoane din Spania şi i-au ameninţat pe cei doi să le spună unde este casa de bani şi bijuterii. Pe doamnă au scufundat-o în cada cu apă fierbinte, apoi au turnat apă rece pe ea. Pe bărbat l-au lovit şi crestat cu un cuţit pe spate, iar în urma rănilor suferite acesta a decedat", se arată în mandat.

 

Conform unor surse judiciare, turdeanul este acuzat şi de alte infracţiuni, respectiv furt şi viol, în Cehia şi în România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: