fbpx

Scrie un comentariu

Candidatul PNL pentru colegiul 8 - Turda, la alegerile de la finele lunii, consilierul local Virgil Pop, este acuzat că i-ar fi pretins omului de afaceri Petru Chiş, din Oradea, diverse sume de bani pentru a-i facilita nişte contracte cu Transelectrica şi cu Electrica Nord. Conform Citynews.ro, în dosarul în care e implicat Virgil Pop ar exista legături şi spre fostul preşedinte al CJ Cluj, liberalul Marius Nicoară, în numele căruia ar fi acţionat. Marius Nicoară este candidat PNL pentru colegiul senatorial 3 (Câmpia Turzii-Gherla-Dej).

"În dosarul de la DNA se arată că Virgil Pop a pretins suma de 50.000 de euro, din care a primit, în lunile ianuarie şi februarie 2008, suma de 130.000 de lei. Mai mult, în cursul lunii martie 2008, Virgil Pop ar fi pretins şi primit suma de 30.000 de euro de la aceeaşi persoană pentru a obţine contracte de lucrări de execuţie de instalatii electrice în favoarea firmei ANPERO SRL, a omului de afaceri din Oradea, Petru Chiş", precizează Citynews.ro.

La intrarea în sala de judecată, Virgil Pop a declarat presei clujene că este vorba despre un dosar politic, instrumentat datorită acuzaţiilor pe care le-a adus în ultima vreme administraţiei locale PD-L. “Nu vreau să dau nume şi voi spune tot în momentul în care voi ieşi din sala de judecată. La mijloc este vorba şi despre o firmă, Skyland SRL”, a spus Virgil Pop sursei citate.

Societatea Skyland SRL figurează în declaraţia de interese a consilierului PNL Virgil Pop, care precizează că este asociat în participaţie de 50% în această societate. Însă, această societate este o adevărată enigmă. În urma căutărilor făcute de TurdaNews.net în baza de date a Registrului Comerţului, am găsit două societăţi înregistrate cu denumirea Skyland SRL. Una este din Iaşi şi alta din Târgu Jiu. În ceea ce priveşte societatea din Iaşi, reporterii de la Cetăţeanul Clujean au contactat reprezentaţii firmei respective, iar aceştia au negat vreo asociere cu Virgil Pop. "Singura firmă cu denumirea de Skyland SRL apare la Iaşi, fiind vorba de o societate comercială care are ca domeniu de activitate publicitatea. Contactaţi telefonic de reporterii Cetăţeanul, reprezentanţii Skyland Iaşi au menţionat că nu există nici o legătură între Virgil Pop şi societatea ieşeană", susţin cei de la Cetăţeanul Clujean.

Cealaltă societate, din Târgu Jiu, este înfiinţată în 1998 şi figurează fără bilanţuri contabile depuse în ultimii ani. De fapt, societatea este în lichidare, conform datelor pe care le deţinem. În aceste condiţii, ce societate este misterioasa Skyland SRL?

Contactat de reporterii Citynews.ro, Marius Nicoară a declarat că este imposibil ca numele său să apară în dosarul în care e implicat Virgil Pop, pentru că nu are nici o legătură cu Transelectrica sau cu Electrica Nord.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator