m install
petlinii
nello construct

Expoziție de artă plastică Pictori transilvăneni sec. XIX – XX la ZMT

floris

Pe data de 16 august, de la ora 17,00 are loc vernisajul expoziției de pictură „Pictori transilvăneni sec. XIX-XX „să intrăm în atmosfera secolelor trecute, să resimțim parfumul altor vremuri.

 

Evenimentul este organizat de Asociația Casa Colecțiilor și susținut de Casa de Cultură Turda.

În seria activităților culturale ce vor avea loc de zilele Turzii se înscrie și  vernisajul expoziției CURSUL VIEȚII aparținând turdeanului Luca Sebastian Vasile, care va avea loc Sâmbătă, 17.08.2019 de la ora 16:00 în curtea interioară a Muzeului de Istorie Turda.

A ajuns în celebrul Catalog de Artă Modernă Contemporană lansat la Milano, a câștigat cu unanimitate de voturi Marele Premiu la Concursul de artă Giovanarte 2018 la secțiunea fotografie din peste 40 de artiști, a promovat în lume, gratis, Salina Turda prin intermediul fotografiilor, operele sale realizate în interiorul Salinei Turda atrăgând atenția nu doar prin tehnica utilizată, ci și prin jocul de lumini si umbre care caracterizează fiecare fotografie publicată.

Muzeul de Istorie a pregătit câteva surprize:

Cu prilejul celei de-a XIX-a ediții a Zilelor Municipiului Turda vizitatorii Muzeului de Istorie vor beneficia de un program divers și atractiv, care cuprinde expoziții, târg de antichități și produse hand-made, ateliere creative, proiecție de film și, bineînțeles, mult așteptatul concert de jazz!

Citește și:  ZMT te invită la Muzeu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: