fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

festival folclor ct

Festivalul de folclor ”Flori de pe Arieș” s-a desfășurat vineri după-amiază la Câmpia Turzii, la Teatrul de Vară, după ce inițial ansamblurile folclorice au defilat prin centrul localității, conform tradiției, oferind câte o scurtă reprezentație în fața celor prezenți.

Prima care a evoluat a fost tânăra solistă Ștefania Petric, urmată de Formația de dansuri tradiționale maghiare TULIPAN Câmpia Turzii, Ansamblul Folcloric MUGURELUL Câmpia Turzii, Ansamblul Folcloric ZABOK Croația, Ansamblul Folcloric ARDELEANA (veterani) Câmpia Turzii, Ansamblul Artistic Profesionist POROLISSUM Zalău, Ansamblul Artistic Profesionist MUREȘUL Mureș.

După reprezentațiile ansamblurilor folclorice,  a urmat un recital extraordinar susținut de interpretul de muzică populară Alexandru POP, iar seara s-a încheiat cu festivitatea de premiere a ansamblurilor participante.

Primarul Dorin Lojigan le-a spus celor prezenți că are mari speranțe că aceasta va fi ultima ediție care se va desfășura în actuala locație a Teatrului de Vară, care va trece printr-un proces de modernizare, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene. Cu referire la festival, Dorin Lojigan a menționat că este ”o minunată demostrație de multiculturalitate, tradiție, istorie, credință, dragoste de țară și port popular, în cea mai autentică formă”.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate