m install
petlinii
nello construct

Premieră la Teatrul „Aureliu Manea” (Video)

floris

În cadrul unei conferințe de presă organizate la Teatrul „Aureliu Manea” din Turda, a fost prezentată și o mică parte a spectacolului „Despre sexul femeii – un câmp de luptă în războiul din Bosnia”, spectacol ce va avea premiera sâmbătă de la ora 19:00.

 

La conferința de presă a fost prezentă regizorul piesei, Muriel Manea și cele două actrițe Bianca Holobuț, Irina Bodea-Radu și directorul teatrului turdean, Cătălin Grigoraș.

Directorul teatrului turdean, Cătălin Grigoraș, a declarat: „Este o piesă scrisă de dramaturgul Matei Vișniec, cel mai jucat dramaturg contemporan. Sunt două actrițe foarte talentate, e un spectacol de o anumită finețe, un spectacol care o să placă și care va fi pe inima celor care iubesc frumos.”

Regizorul piesei, Muriel Manea, a declarat: „Este una dintre miile de povești, din păcate, e adevărată. E o poveste tristă despre războiul din oameni, războiul din jurul nostru, cu toții am auzit de războiul din Bosnia. Aici, femeia e folosită ca unealtă de răzbunare, violul în grup este la ordinea zilei.”

Programul integral al lunii septembrie și octombrie se găsește atât pe site-ul teatrului www.teatrulaureliumaneaturda.ro cât și pe pagina de facebook. Biletele și abonamentele se găsesc la agenția teatrală sau pe www.tomtix.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: