fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

curatenie asistati

În ultimii 3 ani, numărul asistaților social din Câmpia Turzii s-a redus drastic. Primarul Dorin Lojigan spune că a direcționat multe persoane spre societățile comerciale active din municipiu, pentru a se angaja. Cei care mai primesc ajutor social, în orele lunare destinate activității pentru administrație, contribuie la curățenia orașului, a transmis edilul din Câmpia Turzii.

”În ultimii trei ani, politica administrației locale de la Câmpia Turzii a fost direcționată înspre descurajarea persoanelor care solicită ajutor social în mod necuvenit.

Astfel, am facilitat dezvoltarea sectorului de afaceri şi reindustrializarea Câmpiei Turzii, direcţionând persoanele apte de muncă înspre societățile comerciale active din Municipiu.

În paralel, persoanele care au rămas beneficiare ale serviciului de ajutor social sunt implicate, alături de Compania de salubritate, în activități de ecologizare a zonelor publice de pe raza oraşului nostru.

Aceşti oameni sunt implicați în eforturile administrației locale de a menţine curățenia în spațiile publice, contribuind la campaniile de curățenie din oraş.

Câmpia Turzii este a noastră, a tuturor!”, a spus primarul Dorin Lojigan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    iobagu · 13:28 21.09.2019
    Aș vrea să cred că-i așa, dar imaginea aurolacilor din zona pieței, cu veșnicele lor sticluțe de alcool sanitar îmi demonstrează altceva. Oare vașnica și superplătita poliție comunitară, cum de-i lasă să-și facă de cap în centrul orașului, de-atâta vreme?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate