fbpx
Icon 1 Comentariu

sens campia

Reprezentanții Primăriei Câmpia Turzii au transmis că sâmbătă se vor efectua lucrările de amenajare a sensului giratoriu de la intersecția străzilor Laminoriștilor cu George Coșbuc (drumul spre Viișoara).

 

„Primăria Municipiului Câmpia Turzii aduce la cunoștință participanților la trafic, că sâmbătă, 07.09.2019, între orele 5:00 - 14:00, se vor efectua lucrări pentru amenajarea unui sens giratoriu la intersecția străzilor Laminoriștilor cu George Coșbuc (drumul spre Viișoara) și pentru lărgirea părții carosabile pe DN 15 (E60).

Lucrările vor impune restricții de circulație de la intersecția străzilor Laminoriștilor cu Cloșca, până la sediul Serviciului Taxe și Impozite.

Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație aferente intersecțiilor cu sens giratoriu, cât și indicațiile polițiștilor din teren și să utilizeze pe cât posibil următoarele rute alternative: strada Andrei Mureșanu și zona cartierului Șarât.

Cetățenii care tranzitează Municipiul Câmpia Turzii sunt îndemnați să utilizeze ca rută alternativă Autostrada A3.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Direcția Relații cu Comunitatea”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    marin · 11:28 07.09.2019
    Exact ce avea nevoie orasul Campia Turzii un oras unde nu gasesti cosuri de gunoi la marginea strazii dar sensul giratoriu era necesar! Sant curios tirurile cum se incadreaza in acest sens giratoriu!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator