fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dotari spitalecj

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea a 177 de echipamente și aparate medicale ultramoderne. Acestea vor fi cumpărate în cadrul proiectului cu finanțare europeană ce vizează consolidarea capacității județului Cluj în gestionarea crizei sanitare COVID-19.


Noile dotări vor ajunge la trei dintre spitalele aflate în subordinea forului administrativ județean, respectiv Spitalul de Urgență pentru Copii, Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” și Spitalul de Recuperare, precum și la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal, unitate subordonată Ministerului Sănătății. Valoarea estimată a acestora este de 10.267.721 de lei.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝐶𝑒𝑒𝑎 𝑐𝑒 𝑒 𝑐𝑢 𝑎𝑑𝑒𝑣𝑎𝑟𝑎𝑡 𝑖𝑚𝑝𝑟𝑒𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑛𝑡 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑛𝑢𝑚𝑎𝑟𝑢𝑙 𝑎𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑖 𝑒𝑐ℎ𝑖𝑝𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑢𝑙𝑡𝑖𝑚𝑎 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎𝑡𝑖𝑒 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑒 𝑎𝑐ℎ𝑖𝑧𝑖𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑚 𝑑𝑖𝑛 𝑓𝑜𝑛𝑑𝑢𝑟𝑖 𝑒𝑢𝑟𝑜𝑝𝑒𝑛𝑒 𝑠𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑣𝑜𝑟 𝑣𝑒𝑛𝑖, 𝑐𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑐𝑢𝑟𝑎𝑛𝑑, 𝑖𝑛 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑢𝑙 𝑒𝑐ℎ𝑖𝑝𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑙𝑒 𝑎𝑓𝑙𝑎𝑡𝑒 𝑖𝑛 𝑙𝑢𝑝𝑡𝑎 𝑐𝑢 𝐶𝑂𝑉𝐼𝐷. 𝐴𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎 𝑛𝑜𝑢𝑎 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡𝑖𝑒 𝑚𝑎𝑠𝑖𝑣𝑎 𝑖𝑛 𝑎𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡𝑢𝑟𝑎 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑙𝑎 𝑚𝑜𝑑𝑒𝑟𝑛𝑎 𝑣𝑎 𝑎𝑑𝑢𝑐𝑒 𝑛𝑢𝑚𝑒𝑟𝑜𝑎𝑠𝑒 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑖 𝑎𝑡𝑎𝑡 𝑚𝑖𝑐𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑝𝑎𝑐𝑖𝑒𝑛𝑡𝑖 𝑐𝑎𝑡 𝑠𝑖 𝑎𝑑𝑢𝑙𝑡𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑓𝑟𝑢𝑛𝑡𝑎 𝑐𝑢 𝑑𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑒 𝑎𝑓𝑒𝑐𝑡𝑖𝑢𝑛𝑖”.

Printre aparatele de care vor beneficia cele patru spitale clujene se numără un aparat de radiologie mobil, două incubatoare, două combine frigorifice tip bancă de sânge – plasmă, un aparat pentru terapia de substituție renală continuă, patru paturi de terapie intensivă pentru îngrijirea pacientului critic, un dispozitiv extra-pulmonar de susținere a funcției pulmonare și trei pompe automate de administrare a alimentației enterale.


De asemenea, vor mai fi achiziționate 27 de dispozitive medicale folosite pentru ventilația noninvazivă, trei echipamente de oxigenoterapie, un echipament radiologic mobil digital cu rețea integrată de stocare și transmitere imagini, prevenire și sistem de gestionare a pandemiei COVID-19, un stativ vertical pentru radiografii pulmonare, un aparat de anestezie de înaltă performanță cu monitor, saltele anti-escară, perne antidecubit, injectomate, monitoare pentru urmărirea funcțiilor vitale ș.a.m.d.


Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 22 decembrie 2020, ora 15.00 iar criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preț”

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate