fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

PLAN DE ACTIUNE

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor auto, la data de 28 octombrie a.c., în intervalul orar 09.00–12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală au acționat preventiv pe raza de competență.

Activitățile forțelor de ordine au urmărit totodată verificarea respectării măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

În acest context, polițiștii au urmărit cu preponderență zonele susceptibile de a  forma aglomerări de persoane, precum operatori economici, parcuri sau mijloace de transport persoane.

În urma acțiunii au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice, a celor privind conviețuirea socială și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și ca urmare a neregulilor privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate