fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

1 Comentariu

tup autobuz

Având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, în conformitate cu HG 52/15.10.2020, apelăm la colaborarea si înțelegerea dumneavoastră.

În mijloacele de transport în comun este obligatoriu să utilizați masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura pe tot parcursul călătoriei.

Evitați pe cât posibil folosirea nejustificată a mijloacelor de transport în orele de vârf.

Vă reamintim că potrivit HCL 110/15.05.2020, facilitățile la transportul în comun pentru persoanele vârstnice, pensionari cu domiciliul în municipiul Turda sunt acordate sub formă de abonamente valabile de luni până vineri, pe tot parcursul zilei, cu excepția intervalului orar 06.30 – 08.30, iar sâmbăta și duminica conform programului de funcționare a TUP.

Așteptați de fiecare dată următorul autobuz dacă considerați că cel sosit este aglomerat. Totodată, recomandarea noastră este să folosiți ușa din mijloc pentru urcare, lăsând liberă ultima ușă pentru a fi utilizată la coborârea din autobuz.

Limitați folosirea bancnotelor și a monedelor, optați pentru plăți cu cardul/telefonul sau plăți online.

Vă reamintim să vă dezinfectați mâinile atât la urcarea în autobuz cât și la coborâre.

Vă asigurăm că luăm toate măsurile pentru siguranța călătorilor prin acțiuni de dezinfecție și igienizare zilnice a tuturor vehiculelor.

Respectând regulile, avem grijă unii de alții!

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    carmen pop · 07:16 20.10.2020
    Deștept răspuns, bravo TUP! Păi măi inteligenților, nu ai cum să eviți aglomerația când mergi la job e clar?! Nu poți aștepta următorul autobuz că ai un program fix, despre asta e vorba, suplimentați autobuzele la orele de „vârf”. Ce e atât de greu de înțeles? Că nu toată lumea merge la cumpărături, la piață sau se plimbă cu busul, mai sunt și oameni care muncesc în țara asta....Personal am așteptat 2 autobuze unul pe linia 10 și altul pe 12, erau la fel de aglomerate, cu oameni ca sardelele unul lângă altul, ce distanțare? Am luat un taxi până la urmă, dar câți ne permitem asta?.....GÂNDIȚI o strategie pt perioada asta, nu aruncați idei idioate în spațiul public!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate