m install
petlinii
nello construct

Haos pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda!

floris

Asociația Pro Infrastructură (API) a sesizat modul necorespunzător în care se execută lucrările pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda (A10).

Potrivit asociației care monitorizează lucrările de infrastructură în România, vorbim despre un haos generalizat pe lotul 2 al A10, constructorul demolează acum lucrări executate în ultimii ani, neprotejate la timp, semn al managementului dezastruos al grecilor de la AKTOR.

Pe Sebeș – Turda, lotul 2, meșterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp. Haosul generalizat de pe șantier, mobilizarea necorespunzătoare  și managementul dezastruos al grecilor de la Aktor a transformat acest tronson de autostradă într-o veritabilă rușine națională.

În lipsa asfaltului și a sistemului de scurgere a apelor care să protejeze terasamentele, balastul stabilizat sau taluzuri, constructorul este nevoit să refacă din nou și din nou autostrada, asemenea eroului Sisif din mitologia greacă.

Deși contractul este semnat din 2014 cu termen de finalizare în 2016, în ritmul actual de muncă este greu de crezut că tronsonul de autostradă se va finaliza în 2021.

Ne exprimăm speranța că Aktor nu va mai obține contracte de infrastructură de transport în România, fiind evident că nu deține capacitatea organizatorică și umană să ducă la bun sfârșit proiecte de o asemenea anvergură”, conform API.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: