fbpx

 
 
Scrie un comentariu

dezastru autostrada

Asociația Pro Infrastructură (API) a sesizat modul necorespunzător în care se execută lucrările pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș - Turda (A10).

Potrivit asociației care monitorizează lucrările de infrastructură în România, vorbim despre un haos generalizat pe lotul 2 al A10, constructorul demolează acum lucrări executate în ultimii ani, neprotejate la timp, semn al managementului dezastruos al grecilor de la AKTOR.

Pe Sebeș - Turda, lotul 2, meșterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp. Haosul generalizat de pe șantier, mobilizarea necorespunzătoare  și managementul dezastruos al grecilor de la Aktor a transformat acest tronson de autostradă într-o veritabilă rușine națională.

În lipsa asfaltului și a sistemului de scurgere a apelor care să protejeze terasamentele, balastul stabilizat sau taluzuri, constructorul este nevoit să refacă din nou și din nou autostrada, asemenea eroului Sisif din mitologia greacă.

Deși contractul este semnat din 2014 cu termen de finalizare în 2016, în ritmul actual de muncă este greu de crezut că tronsonul de autostradă se va finaliza în 2021.

Ne exprimăm speranța că Aktor nu va mai obține contracte de infrastructură de transport în România, fiind evident că nu deține capacitatea organizatorică și umană să ducă la bun sfârșit proiecte de o asemenea anvergură”, conform API.

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate