fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

socant

În urmă cu două săptămâni, cazul copilului din Dej care a fost mâncat de viermi de viu a îngrozit opinia publică şi autorităţile.

Cel mai grav este că acest lucru se întâmpla în timp ce în aceeaşi casă locuiau şi trei adulţi: mama copilului, bunica lui şi noul iubit al mamei.

Copilul a fost descoperit cu răni adânci și infectate, mâncate de muște și viermi pe tot corpul. Fusese transportat la spital în comă, cu unele părți ale corpului în putrefacție, iar de atunci medicii Spitalului de Pediatrie din Cluj au făcut tot ce au putut ca să-l salveze. Din păcate nu au reușit!

Medicii nu i-au dat multe şanse de supravieţuire încă de la început, fiind conectat la aparate. Copilul a avut câteva respiraţii spontane zilele trecute, dar nu suficiente cât să poată  fi deconectat de la aparatele ATI. Medicii au renuntat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigaţii, iar verdictul lor a fost: leziuni neurologice grave, iar în cazul în care Valentin ar fi supravieţuit şansele erau să rămână o “legumă”, scrie Dejeanul.

Citește și: Băiețel dus în comă la spital după ce a fost găsit în stare de putrefacție, cu răni pe corp!

Mama băiatului, dacă poate fi numită așa, a fost reținută de polițiști încă din ziua în care au găsit copilul în acea stare. Judecătorii au arestat-o preventiv pentru 30 de zile, iar săptămâna trecută, femeia a cerut să fie cercetată în stare de libertate. Magistrații Curții de Apel Cluj au respins cererea. Femeia a fost cercetată până acum de tentativă de omor, dar acest lucru s-ar putea să se schimbe de astăzi.

 

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate