fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

judecatoria turda

Activitatea de la Judecătoria Turda este suspendată azi, după ce s-a descoperit un caz de COVID-19 la Parchetul Judecătoriei, astfel că toată clădirea urmează să intre într-o amplă acțiune de dezinfectare.

”În scopul evitării răspândirii îmbolnăvirilor cu virusul COVID 19, pentru siguranța personalului și a publicului, vă aducem la cunoștință că activitatea instanței este suspendată în data de 03.07.2020, cauzele care au termen la această dată urmând a fi reprogramate, cu citarea părților pentru noile termene care vor fi stabilite. 

În măsura în care vor fi stabilite noi măsuri, vă vom aduce la cunoștință de îndată”, se precizează în adresa semnată de președintele Judecătoriei Turda, Luminița Filip.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Voltaire · 15:38 03.07.2020
    Închiderea Parchetului Turda e inadmisibilă !!! Așa a interpretat un judecător într-un caz precedent ¿zzz ☺ Vătămează drepturile magistraților de a veni la serviciu, și ale cetățenilor de a beneficia de "protecția legii". Inițiatorii închiderii Parchetului Turda au nesocotit sentința judecătorului vecin din Baia Mare "înțeleptul" Cosmin Cristian Pop, și dispun măsuri aberante neunitare, contrare "sentinței model" http://portal.just.ro/182/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=18200000000196034&id_inst=182 . Parchetul trebuie lăsat în funcțiune, magistrații trebuie obligați să lucreze în incintă, nu trebuie dezinfectat nimic, căci altfel, orice măsură de carantinare echivalează cu lipsirea de libertate și închisoarea. Al dreaq' interpretări, numai magistrații trebuie protejați de Covid, noi ceilalți nu contează. Sucevenii asimptomatici care au tranzitat Turda în drumul lor spre sfântul Sparanghel sunt infecțioși numai pentru magistrați, nu și pentru ceilalți băștinași! ☺☺☺.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate