fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

jandarm lovit

Suporterul care a rănit un jandarm după i-a aruncat un scaun în cap la meciul de fotbal dintre echipele FC U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, desfășurat în iunie 2019, pe Cluj Arena, a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare.

Ovidiu Vidrean este suporterul U Cluj care l-a lovit cu un scaun rupt din cele de pe stadion în cap pe jandarmul Vasile Soroși, care nu purta cască pentru că era din echipa de negociatori. Scaunul a fost aruncat din tribună și l-a nimerit în cap pe jandarm. Acesta a căzut inconștient la pământ, într-o baltă de sânge. Ovidiu Vidrean, suporterul U Cluj, a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj sub forma tentativei de omor. 

Vidrean este obligat să achite ”în favoarea părţii civile suma de 3.000 euro sau echivalentul în lei, la cursul BNR din ziua efectuării plăţii, cu titlu de daune materiale şi suma de 15.000 euro, sau echivalentul în lei la cursul BNR din ziua efectuării plăţii, cu titlu de daune morale.

 Citește și: A fost reținut bărbatul care a lovit un jandarm cu un scaun în cap la meciul de baraj U Cluj - FC Hermannstadt

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator