m install
petlinii
nello construct

Donațiile achiziționate din cei 10.500 lei adunați în a 3-a campanie din cadrul proiectului ”Turda merge mai departe!”

floris

În acest sfârşit de lună societatea civilă adunată în jurul proiectului „TURDA MERGE MAI DEPARTE!” demarat în data de 20 martie a.c. bazat pe voluntariat, pentru informarea corectă, adunarea de fonduri pentru Spitalul Municipal Turda şi alte instituţii turdene, susţinerea moralului, susţinerea socială, medicală şi artistică a populaţiei municipiului Turda, a încheiat a treia campanie. Aşa cum am anunţat, grupul de Facebook #TurdaMergeMaiDeparte a devenit platforma de activităţi a proiectului societăţii civile din municipiul Turda în lupta împotriva COVID-19. 

Prima campanie de licitaţii caritabile online (pe Facebook) a fost derulată în perioada 21-31 Martie 2020 societatea civilă adunată în jurul proiectului #TurdaMergeMaiDeparte a organizat a doua campanie de licitaţii în perioada 8-19 Aprilie 2020 şi între 30 Aprilie şi 29 Mai a.c. cea de a treia campanie. 

În prima campanie de licitaţii caritabile online din cadrul proiectului #TurdaMergeMaiDeparte s-au adunat 4250 lei, în a doua campanie am adunat un total de 4830 lei din licitaţii la care s-au adăugat 5 litri de igienizant Hygenium pentru suprafeţe. Din licitaţii propriu-zise s-au adunat 4490 lei. La aceştia se adaugă 220 lei donaţi şi viziere de 120 lei donate. Dacă prima campanie s-a axat pe licitaţii de artă, a doua s-a axat pe tradiţii- ii tradiţionale româneşti la care s-au adăugat picturi, o bicicletă şi 2 volume de poezie, iar a treia campanie s-a axat pe sport. 

În cea de a treia campanie s-au adunat în total 10500 lei: 2200 lei din licitaţii caritabile online, 300 lei donaţi de KPA Clean şi 8000 lei reprezintă cei 25% din onorariile lunii Mai oferiţi de AMD TOPOGRAFIE. Din această sumă s-au cumpărat materiale pentru a sprijini Spitalul Municipal Turda şi Policlinica Turda, după consultarea necesarului acestora, cu factura TD01CJ nr 17048 din data de 28.05.2020 după cum urmează: 15 dozatoare de săpun spumă, 15 săpunuri spumă de 1 litru, 60 bucăţi şerveţele, 2 dispensere de hârtie prosop, 10 găleţi Vileda profesional de câte 10 litri, 2 coşuri de gunoi, 50 pulverizatoare şi 20 de mopuri. 

De asemenea, din suma de 8000 lei primită de la AMD Topografie s-a făcut comandă online pentru 24 saltele din piele ecologică care vor ajunge marţi la spital. 

Cu aceasta, campaniile de ajutorare a societăţii turdene în lupta împotriva COVID-19 s-a încheiat. Mulţumim tuturor celor care ni s-au alăturat pentru a ajuta comunitatea turdeană! Tot ce am reuşit să realizăm am făcut ÎMPREUNĂ şi s-a dovedit că societatea civilă turdeană este puternică! Turda merge mai departe! 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: