m install
petlinii
nello construct

Patru mașini implicate într-un accident pe strada Clujului din Turda! UPDATE

floris

De puțin timp s-a produs o coliziune între patru autoturisme pe strada Clujului din Turda, traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

Accidentul a avut loc pe sensul de mers Turda-Cluj, fiind vorba despre un „carambol”  între patru autoturisme. O coliziune față/spate, cel mai probabil ca urmare a nepăstrării distanței corespunzătoare în mers. La fața locului sunt echipaje de poliție, pompieri și un echipaj medical.

Inițial s-a anunțat că o persoană ar fi rănită, cei de la IPJ Cluj nu confirmă acest fapt, spunând că este vorba despre un accident cu pagube materiale.

UPDATE:

IPJ Cluj a revenit cu amănunte despre accidentul petrecut la Turda. 

Șoferul unui autoturism din Alba nu ar fi păstrat distanța de siguranță în mers față de mașina care-l preceda, rezultând o coliziune față/spate, acesta a fost proiectat într-un alt autoturism rezultând o cionire în lanț a 4 autovehicule. În urma impactului au rezultat pagube materiale, părțile implicate au încheiat o înțelegere amiabilă” transmit polițiștii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: