fbpx

Icon Scrie un comentariu

paracetamol coronavirus 1

După dezinfectanți, măști medicinale și mănuși paracetamolul este un alt produs extrem de căutat în farmaciile turdene.

Unele farmaciste au declarat pentru TurdaNews că populația are prostul obicei de-a face stocuri de medicamente, motiv pentru care în unele unități farmaceutice produsul a dispărut.

Acest aspect a fost remarcat și de Ministerul Sănătății care spune că farmaciile s-au golit şi de paracetamol, dar şi alte medicamente, în ultima perioadă, deoarece populaţia şi-a făcut stocuri acasă în așteptarea unor perioade mai grele.

Paracetamol? Nu mai avem deloc de câteva zile! De fapt, ba da, mai am Paracetamol sirop pentru copii câteva sticle. Dar pastilele s-au dat ca pâinea caldă. Veneau oameni care luau 5-10 cutii. Să fie pentru toată familia, îmi spuneau....Niciodată nu am vândut atâtea cutii într-un timp atât de scurt. Iar stocurile sunt pe zero” spune o farmacistă din Turda.

Situația nu este valabilă pentru toate farmaciile turdene, unele mai au pe stoc acest medicament însă suntem îndemnați să cumpărăm rațional, astfel încât toată lumea să beneficieze de acest produs aflat la mare căutare în această perioadă.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator