fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

viziere

Turdeanul produce viziere pe care ulterior le donează instituțiilor medicale. Până acum a ajutat spitalul municipal de la Turda, Serviciul de Ambulanță și Centrul de Dializă.

”Avand in vedere ca lucrez intr-un domeniu creativ si ce-i drept momentan am mai mult timp liber, am reusit sa concep un model de viziera destul de bun as putea spune.

Am vazut multe modele in online si preturi pe masura (chiar si 40 de lei/buc). Ceea ce am reusit sa fac duc costurile pentru o viziera la 3,7 lei/buc.

Am inceput deja confectionarea acestora si 100 de buc o sa le donez din partea mea, 50 Spitalului Municipal Turda, 30 la Servicul de Ambulanta Turda si 20 la Centrul de Dializa pentru ca eu consider ca ei sunt in prima linie.

Deasemena am nevoie si de suportul vostru pentru a confectiona cat mai multe asemena viziere si sa le distribuim pe unde e nevoie.

Am deschis un cont nou pe numele sotiei special pentru actiunea asta unde puteti dona si voi orice suma, o sa public absolut toti donatorii si suma pe care acestia au donat-o si de asemenea o sa confectionez pana la ultimul banut viziere pe care mai apoi cu ajutorul vostru sa le distribuim acolo unde e nevoie de ele.

Va doresc sanatate multa!”, a spus Emil Mihai Moldovan.

CONT IBAN: RO45BTRLRONCRT00K8736502
Nume titular: Moldovan Alexandra Ioana

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate