fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

drona prezentare

La baza aeriană Câmpia Turzii a fost prezentată, marţi, una dintre cele mai avansate drone din lume. Este vorba despre MQ 9 Reaper, despre care se spune că l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani la începutul lunii ianuarie 2020


Mai exact a fost reprogramat evenimentul care trebuia să aibă loc săptămâna trecută - Ziua Distinșilor Vizitatori a exercițiului româno-american DACIAN REAPER-20.


Cu acest prilej, au fost prezentate principalele date privind exercițiul și a fost organizată o expoziție statică ce include tehnică militară din dotarea bazei aeriene, precum și aeronava fără pilot de tip MQ-9 Reaper.


La eveniment a fost prezent Șeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu si o parte a presei. 


Reamintim că în perioada ianuarie-martie 2020, Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii este gazda exercițiului româno-american DACIAN REAPER-20, exercițiu organizat și planificat în cursul anului 2019.


Militarii americani fac parte din 52nd Expeditionary Operations Group Detachment 2, unitate care își îndeplinește misiunile de informații, supraveghere și cercetare de pe aeroportul Miroslawiec, Polonia, și aparține 52nd Fighter Wing din cadrul Bazei Aeriene Spangdahlem, cu sediul în Germania.


Statele Unite ale Americii colaborează îndeaproape cu România pentru a consolida capacitățile de apărare colectivă și pentru a spori securitatea regională.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator