marian morar
m install
nello construct

Țigări vândute turdenilor la „ofertă” umplute cu vată și hârtie igienică

zamblau eugen

În data de 27.01.2020 la un control inopinat în piața agroalimentară centrală,  numitul T. C. M.  din Turda, a fost surprins de Poliția Locală Turda,  că oferea spre vânzare la un ”preț bun” țigări – la cartuș.

Deoarece mărcile țigaretelor inscripționate pe cartușe erau de provenineță Republica Moldova și erau netimbrate s-a trecut la o verificare amănunțită a mărfii de contrabandă. În  cele din urmă  s-a dovedit că vânzătorul ambulant de țigări înșela oamenii, oferind  cartușul de țigări umplut cu vată și hârtie igienică.

Poliția Locală Turda l-a identificat ulterior pe escroc, întocmind documentele de constatare pe care le-a declinat împreună cu autorul la Poliția Municipiului Turda în vederea cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Poliția Locală Turda în anul 2019 a identificat 26 de cazuri de  infracțiuni de contrabandă cu țigări iar ca  urmare a comiterii acestei infracțiuni s-au ridicat 9140 bucăți țigarete în valoare de 7025 lei.

Totodată atragem atenția turdenilor să aibă grijă să nu cadă victime unor astfel de fapte, recomandându-le să-și facă cumpărăturile din magazinele specializate.

Poliția Locală Turda  vă stă la dispoziție în limita competențelor legale!

Director  executiv, MOLDOVAN VALER

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2