fbpx

Icon Scrie un comentariu

abrudean

Ceremonia de instalare a noului prefect al Clujului, Mircea Abrudean, a avut loc duminică seară, în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boloș.


Noul prefect de Cluj, Mircea Abrudean, a declarat că doreşte ca Prefectura Cluj să fie un model de transparenţă şi eficienţă, dar și să devină un partener mai activ al administraţiilor locale şi să aibă un rol mai accentuat în ceea ce priveşte susţinerea proiectelor de dezvoltare ale comunităţilor locale.


Reamintim că, pe  ordinea de zi a ședinței de vineri, 13 decembrie, a Guvernului PNL s-a aflat o Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Cluj, de către Mircea Abrudean. 


Mircea Abrudean are 35 de ani și a fost membru PNL timp de 17 ani (crescut de vechea gardă a liberalilor clujeni). A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai (Facultatea de Studii Europene), având și un master la SNSPA București în management de proiecte.

Abrudean a evoluat cel mai mult în spațiul privat, conducând o firmă specializată pe consultanță și management de proiecte europene.


 Până în prezent, Abrudean nu a mai avut alte funcții de conducere în administrația publică, el resemnându-se cu funcția din cadrul partidului, iar în ultimii ani a fost parte din Consiliul de Administrație al companiei Tetarom.


Mircea Abrudean este fostul secretar general al PNL Cluj iar de curând a devenit purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator