fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

abrudean

Ceremonia de instalare a noului prefect al Clujului, Mircea Abrudean, a avut loc duminică seară, în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boloș.


Noul prefect de Cluj, Mircea Abrudean, a declarat că doreşte ca Prefectura Cluj să fie un model de transparenţă şi eficienţă, dar și să devină un partener mai activ al administraţiilor locale şi să aibă un rol mai accentuat în ceea ce priveşte susţinerea proiectelor de dezvoltare ale comunităţilor locale.


Reamintim că, pe  ordinea de zi a ședinței de vineri, 13 decembrie, a Guvernului PNL s-a aflat o Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Cluj, de către Mircea Abrudean. 


Mircea Abrudean are 35 de ani și a fost membru PNL timp de 17 ani (crescut de vechea gardă a liberalilor clujeni). A absolvit Universitatea Babeș-Bolyai (Facultatea de Studii Europene), având și un master la SNSPA București în management de proiecte.

Abrudean a evoluat cel mai mult în spațiul privat, conducând o firmă specializată pe consultanță și management de proiecte europene.


 Până în prezent, Abrudean nu a mai avut alte funcții de conducere în administrația publică, el resemnându-se cu funcția din cadrul partidului, iar în ultimii ani a fost parte din Consiliul de Administrație al companiei Tetarom.


Mircea Abrudean este fostul secretar general al PNL Cluj iar de curând a devenit purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpia Turzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate